Referencer

Jette Klemmesen - Krifa​

”HERO Partners har hjulpet med at finde gode konferencelokaler til den rette pris. Der er mange ting, der er vigtigt, når man booker lokale. Beliggenhed, størrelse, av-ustyr, forplejning og pris.

Fordelen ved HERO Partners er, at de har overblikket over mange forskellige konferencelokaler i hele landet og kan derfor guide i forhold til behov”.

Annette Quistgaard - Business Support – SCA Hygiene Products A/S

“Jeg bruger Heropartners til at rådgive og komme med gode steder og ideer til vores salgsmøder, de har kontakt med hotellerne og kan anbefale hvad der er godt lige præcis til vores behov.

De er altid meget hjælpsomme og friske på en rundvisning så man kan se stederne og de kommer altid med gode priser. Jeg kan varmt anbefale at bruge Heropartners.”

Jacob Madsen - Service Manager – Mettler-Toledo A/S

“HERO har nogle gode kontakter og har været medvirkende til at vi fandt det helt rigtige sted til vores konference. Mette og Ursula er hjælpsomme og følger opgaven til dørs.”​​

Birgitte Jørgensen - Kontor og Regskab - Hjerneskadeforeningen

“HERO Partners kontaktede os tilfældigvis præcis, da vi var midt i at lede efter et egnet konferencehotel til vores årlige repræsentantskabsmøde. Vi manglede overblik, kendskab til konferencehoteller og ikke mindst tid! Det har været en fornøjelse at nyde godt af Mettes professionelle assistance og evne til at forstå vores behov og ønsker til hotel og lokaler. Det er ikke sidste gang, vi vil benytte os af Heropartners!”​​

​We build bridges - Only the sky’s the limit​

Hvem er vi

​Hero Partners I/S

CVR: 33973071

sales@heropartners.dk

Adresse

Dyrehavevej 10

2930 Klampenborg

Find vej på Google Maps

Sociale medier

Tilmeld nyhedsbrev

​Modtag vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig via vores formular herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt