Mette Heckmann

LinkedIn​  

​Egentlig har det nok altid ligget i blodet, at turisme skulle blive Mettes levevej. Mettes oldefader har nemlig haft adskillige hoteller og restauranter i København for mange år siden. Den gang var der dog ingen fra familien, som tog over, så der skulle gå mange år før det kom tilbage til familien.

Allerede i gymnasietiden arbejdede Mette som tjener i fritiden på en restaurant i Nyhavn.

Efter gymnasiet og et år i Frankrig – Grenoble vendte Mette tilbage til restaurationsbranchen. Fra 1988-1990 arbejdede Mette, som tjener på Restaurant Peder Oxe. Fra 1990 til 1992 blev det så 2 år som bartender på La Brasserie på Hotel d’Angleterre.

Fra 1993 til 1995 var Mette tilbage på skolebænken og færdiggjorde i 1995 Hotel- & Restaurantskolens Merkonomuddannelse med afsætning i , marketing, erhvervsøkonomi, ledelse og organisation samt Indkøb.

Efter endt uddannelse blev det til 2 år som projektkoordinator for Topcon Conference Service ApS. Fra 1995-1997. Fra 1997 til 2001 arbejdede Mette som Sales Executive for Remmen Hotels og derefter som Salgschef på Grand Park frem til 2002.​

I 2002 arbejdede Mette sammen med en veninde på et projekt om åbning af en Børnecafé på Østerbro, men længslen til hotelbranchen blev for stor, så da First ringede om en stilling som Sales Manager, måtte Mette tilbage. Dog blev det ikke så længe i First inden der kom en stilling hos Choice Hotel Scandinavia. I 7 år arbejdede Mette hos Choice og havde mange kasketter på – lige fra salgschef på Clarion Hotel Copenhagen, Key Account Manager og som konstitueret salgsdirektør.

I fritiden har Mette hænderne fulde med en familie med 3 børn og et sommerhus, som bruges flittigt.

Mette kan kontaktes på:

Mobil: 53 55 64 22

Mail: mette@heropartners.dk

Hvem er vi

​Hero Partners I/S

CVR: 33973071

sales@heropartners.dk

Adresse

Dyrehavevej 10

2930 Klampenborg

Find vej på Google Maps

Sociale medier

Tilmeld nyhedsbrev

​Modtag vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig via vores formular herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Inspiration

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for dig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt