Ursula C. Rol

LinkedIn​  

Ursula C. Rol er halvt hollænder og halvt dansker og er født og opvokset i Holland. Som teenager flyttede hele familien til Danmark. Allerede i sin helt unge dage, havde Ursula tabt sit hjerte til turismen og da der skulle søges praktik plads i 9. klasse, var det heller ikke nogen stor overraskelse for nogen, at praktikpladsen blev på det Københavnsk Hotel – Hotel Kong Fredrik. I 1991 blev Ursula Student fra Bagsværd Kostskole & Gymnasium. Efter gymnasiet drog Ursula til Paris og fandt et job som tjener & bartender på det 5 stjernet hotel ”Place de la Republique” . Tilbage i Danmark blev det til et par år som tjener på Radisson SAS Royal Hotel hvorefter Ursula i 1994 startede på Akademiøkonom uddannelsen med speciale i salg & markedsføring. Sideløbende med uddannelsen var Ursula Sales trainee ved AB reklame frem til 1997.

Der skulle gå nogle år inden Ursula kom tilbage til Hotel- & Restaurationsbranchen igen. Ursula fortsatte med salg og markedsføring indenfor Telebranchen. Fra 1997 til 2000 arbejdede Ursula som erhvervssælger hos tele virksomheden Unitalk. Fra 2000-2004 var Ursula som Sales Developer hos Mobilix/Orange og fra 2004-2005 som Regional Sales Manager for Benelux og Kroatien for Realtime A/S.

I 2005 kom Ursula så tilbage i Hotelbranchen som Director of Sales & Marketing på Clarion Hotel Copenhagen ved Choice Hotel Scandinavia, hvor Ursula primært arbejdede med MICE  frem til 2010.  Inden Ursula stoppede for Choice i slut 2011 var hun forbi Choice Hotels Skandinaviske hovedkontor, som International Sales Manager.

About us

​Hero PARTNERS I/S

CVR: 33973071

sales@heropartners.dk

Adress

Dyrehavevej 10
​DK-2930 Klampenborg

Social media

Sign up for our newsletter

Fill out our form and receive our newsletter with news other exciting news.

Inspiration

Contact us for info about how we can help you​

 
 
 
 
Please make sure all required fields are filled out correctly